Image for Sponzorirali smo WorldSkills Croatia 2021. natjecanje
Naslovnica

Sponzorirali smo WorldSkills Croatia 2021. natjecanje

Ove smo godine ponosni sponzor kategorija “Izrada programskog rješenja” i “Administracija IT sustava” u okviru WorldSkills Croatia 2021. natjecanja.  

Riječ je o najvećem natjecateljskom susretu učenika i nastavnika strukovnih škola, sa više od 300 natjecatelja u čak 43 kategorije; od zidarstva, veterine, šumarstva, stolarstva, pa do brojnih uslužnih djelatnosti poput onih gastronomskih, turističkih, frizerskih… Izuzetno je bitno što se u natjecanje učenika strukovnih škola sve više uključuju i kategorije poput robotike i programiranja i izuzetno smo ponosni što smo sponzorirali baš takve dvije kategorije.

Organizatori natjecanja, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, potrudili su se da pri ocjenjivanju timova bude po prvi puta korišten informacijski sustav koji se koristi u međunarodnim WorldSkills natjecanjima - International Competition information system. Veliki entuzijazam, predanost i volja za pobjedom učinili su i ovo WorldSkills natjecanje posebno uzbudljivim događajem. Svi su natjecatelji dali sve od sebe, pokazali svoja znanja i vještine i učinili sve kako bi sebe i svoje škole predstavili na najbolji mogući način.

Čestitamo još jednom svima na sjajno obavljenom poslu, zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali u organizaciji natjecanja i s velikim ponosom ističemo pobjednike u kategorijama koje smo sponzorirali:

Izrada programskih rješenja

  1. Antonio Macan, Srednja škola Krapina
  2. Ivan Šuštić, Srednja škola Zlatar
  3. Neven Štimac, Srednja škola Jelkovec

Administracija IT sustava

  1. Antonio Hohnjec, Srednja škola Krapina
  2. Edi Graovac, Elektrotehnička škola Zagreb
  3. Karlo Tomiek, Elektrostrojarska škola Varaždin