Image for Studijski posjet kolega iz Gruzije
Naslovnica

Studijski posjet kolega iz Gruzije

U suradnji s Agencijom za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO) i Međunarodnom mrežom za obrazovanje odraslih DVV International, ugostili smo nedavno delegaciju kolega iz Gruzije. U posjet su nam tako stigli  predstavnici različitih institucija za obrazovanje odraslih iz ove ne tako daleke, ali nama slabije poznate zemlje.

Cilj ovog posjeta gruzijskih kolega bio je upoznavanje sa sustavom obrazovanja odraslih, te bolji uvid u najbolje prakse koje se na tom području provode u Republici Hrvatskoj.

Gruzijsku delegaciju u Algebri su pozdravile naše kolegice Lidija Šimrak i Anja Raić Škarić. Prezentirale su im našu organizaciju, upoznale ih sa svim bitnim trenucima povijesti našeg učilišta, te im predstavile naše programe, obrazovne sadržaje i područja djelovanja, s posebnim naglaskom na internacionalnu suradnju i obrazovanje odraslih.

Izuzetno smo sretni i ponosni što je ASOO odabrao Algebru kao jedno od mjesta na kojem su se kolege iz Gruzije upoznale s kompleksnim pitanjem obrazovanja odraslih u našoj zemlji.

Članovi delegacije dali su nam već na sastanku brojne pozitivne povratne informacije, te posebno istaknuli zadovoljstvo dobivenim informacijama koje će moći koristiti u svom radu u Gruziji.