Image for Službeno je! Algebra je preselila u novi kampus
Naslovnica

Službeno je! Algebra je preselila u novi kampus

Algebrina nova zagrebačka lokacija nalazi se na adresi Gradišćanska 24 i postaje dom za naših 12.000 polaznika i studenata. Tu će se smjestiti 200 zaposlenika, od kojih 180 stalno zaposlenih i 400 vanjskih stručnjaka Algebre. Površina novog Algebrinog kampusa iznosi 12.292 četvornih metara i prostire se na 5 etaža plus podzemnoj garaži.

Gdje se nalazi Algebra kampus Zagreb?

 Algebrin kampus u Zagrebu nalazi se između ulice baruna Filipovića i Gradišćanske ulice, u neposrednoj blizini Laube - kuće za ljude i umjetnost. Pogledajte lokaciju.

Kako doći do Algebra kampusa?

Algebra je smještena u zapadnom dijelu grada Zagreba, na petsto metara udaljenosti od tramvajske stanice Sv. Duh i na 15-ak km udaljenosti od zagrebačke zračne luke.

Javni prijevoz

  • Od Trga bana Jelačića, udaljena je 6 tramvajskih stanica vožnje, linijama 6 i 11 u smjeru Črnomerca.
  • Od Glavnog željezničkog kolodvora udaljena je 8 stanica vožnje tramvajskom linijom 6, također u smjeru Črnomerca.
  • Od Autobusnog kolodvora Zagreb udaljena je 9 stanica tramvajskom linijom broj 6 u smjeru Črnomerca, te 11 stanica vožnje tramvajskom linijom broj 2 u smjeru Črnomerca.
  • Cijena tramvajske karte koja vrijedi tijekom 30 minuta vožnje i u jednom smjeru iznosi 4 kune, a karta u valjanosti od 60 minuta stoji 7 kuna
  • Od zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman Algebra je udaljena 50-ak minuta vožnje javnim prijevozom. Autobus iz zagrebačke Zračne luke Franjo Tuđman prema Autobusnom kolodvoru Zagreb polazi svakih pola sata. Cijena karte u jednom smjeru iznosi 30 kuna.

Osobno vozilo

Automobilom se do Gradišćanske dolazi iz prilaza Baruna Filipovića skretanjem u Cankarevu ulicu zapadno od Selske ili u Gradišćansku istočno od Selske ulice.

U Zagrebu su osim usluga klasičnih taksi prijevoznika – Taxi Cammeo, Eko taxi, Radio Taksi Zagreb, dostupne i usluge Ubera te Bolta.

Parking

Oko kampusa se nalazi 3. parkirna zona Zagrebparkinga, unutar zgrade postoji mogućnost parkiranja po satu, a što se plaća SMS-om ili aplikacijom. Parking u podzemnoj garaži kampusa otvoren je od 7.30 do 22.30 sati.

Diljem Hrvatske Algebra je i dalje prisutna na svojim poznatim lokacijama,  što se tiče Zagreba, iza sebe ostavljamo naše dosadašnje adrese u Maksimirskoj i Ilici i pozivamo vas da nas posjetite na novoj lokaciji.

Dragi studenti, polaznici, partneri i klijenti dobro nam došli!