(ISC)²

(ISC)²

Iskoristi 20% popusta

  • Zlatni standard u području informacijske sigurnosti
  • Najveća svjetska organizacija za IT sigurnost
  • Jedini službeni (ISC)2 trening partner u Hrvatskoj
(ISC)2 je globalni leader u certificiranju i educiranju profesionalaca informacijske sigurnosti kroz njihovu karijeru, prepoznat kao Gold Standard certifikacija i edukacijski programi u obliku neutralnog edukacijskog proizvoda i karijernih usluga.

Iako uglavnom prepoznat po CISSP certifikaciji, (ISC)2® nudi portfolio profesionalnih akreditacija za prilagodbu potreba pojedinaca u svakoj fazi njihovog karijernog puta u području sigurnosti. (ISC)2 certifikacijski i edukacijski programi pokrivaju sva ključna područja zahvaćena kroz današnji brzorastući cybersecurity svijet.

Informacijska sigurnost prerasta tehnologiju i dodiruje samu srž vaše organizacije putem ljudi koji radu unutar vašeg okruženja. Uzevši u obzir da se većina sigurnosnih propusta pripisuje ljudskoj pogrešci, nikakav softver ili hardver se ne mogu usporediti s (ISC)2 akreditiranim pojedincem.

CISSP® (Certified Information Systems Security Professional)

(ISC)² kao kreator CISSP ispita preporuča slušanje službenog CISSP treninga za najbolju pripremu za ispit. (ISC)² službeni CBK Training Seminar za CISSP je ključan za uspješno stjecanje certifikata.