Cloud Skills Cup – online natjecanje

Cloud Skills Cup – online natjecanje

Iskoristi 20% popusta


POBJEDNICI KVIZA 2021.

 

U kategoriji Cloud

  1. Josip Stanešić
  2. Tomica Kaniski
  3. Ivan Joo

U kategoriji Data&AI

  1. Mislav Spajić
  2. Marta Vuglenović
  3. Luka Lukinec

U kategoriji Developer Professional

  1. Goran Janeš
  2. Josip Stanešić
  3. Luka Marinovic

 

Najbolji natjecatelj predstavljat će Hrvatsku na svjetskom prvenstvu – C3 Global Cloud Skills Cup u lipnju 2021., gdje će imati priliku osvojiti nagradni paket u vrijednosti od 2.400 USD. Algebra će vas nagraditi i kao hrvatskog pobjednika natjecanja – Amazon bonom u iznosu od 100 dolara, a drugi i trećeplasirani natjecatelj dobit će Algebrinu majicu po želji. Nagrade za hrvatski dio natjecanja vrijede za sve tri kategorije.

KAKO IZGLEDA KVIZ?

Na raspolaganju su vam 3 kviza u tri različite kategorije – Cloud Professional, Data&AI Professional i Developer Professional. Riječ je o online klikalici s pitanjima koja se rješava u 5 minuta. Natjecatelj koji najbrže ponudi najviše točnih odgovora je pobjednik.

KAKO I TKO SE MOŽE PRIJAVITI

Budući da se tražimo lokalne pobjednike, kvizu mogu pristupiti hrvatski građani i građanke. Kvizu možete pristupiti samo jednom, a prijaviti se možete na sve tri kategorije. Ispunite obaveznu prijava na stranici i sve detalje dobit ćete na mail. Rješavanje samog kviza bit će omogućeno u periodu od 16. 2. – 16. 3. 2021.