Image for Algebra otvorila novu poslovnicu u Šibeniku
Naslovnica

Algebra otvorila novu poslovnicu u Šibeniku

Naša nova šibenska poslovnica, koja se nalazi na adresi Jerolima Milete 6 te uključuje moderno opremljenu učionicu s 18 mjesta za polaznike, rezultat je sve većeg interesa pojedinaca i tvrtki sa šibenskog područja i područja županije za obrazovnim programima iz područja digitalnih tehnologija i poslovanja

„Na području Šibenika i županije primijetili smo sve veći broj zainteresiranih polaznika za pojedine vrste obrazovnih programa – ponajprije za programe iz područja EU fondova i internetskog oglašavanja. Neki od naših polaznika dosad su putovali u susjedne gradove, što sada, nakon otvorenja nove podružnice, više neće biti potrebno jer obrazovne programe za odrasle odsad nudimo i u Šibeniku“, naglasio je Igor Kundić, član uprave Algebre, nakon otvorenja šibenske poslovnice Algebre.

„Vjerujemo da će građanima Šibenika biti najzanimljiviji programi koji su najpopularniji i drugdje u Hrvatskoj, poput obrazovanja za pripremu i provedbu EU projekata, specijalista za internetsko oglašavanje, razne aspekte razvoja weba i aplikacija, te programi iz područja knjigovodstva. Osim toga, šibenskim maturantima moći ćemo ponuditi kvalitetnije pripreme za državnu maturu, a odlična suradnja s brojnim tvrtkama sa šibenskog područja daje nam nadu da je otvaranje poslovnice u Šibeniku dobar korak za Algebru“, zaključio je Kundić.

Tijekom proteklih godina, Algebra je u Šibeniku provodila odabrane programe namijenjene učenicima osnovnih škola (Algebra Junior i Digitalna akademija) i srednjih škola (pripreme za polaganje državne mature, kroz koje je prošlo petstotinjak učenika). U narednom periodu, Algebra očekuje kako će i dalje biti najizraženiji interes građana za programe iz područja EU fondova, knjigovodstva, razvoja weba i internetskog oglašavanja, što su edukacije koje su već bile provođene u Šibeniku kroz raniji partnerski model. Očekuje se također povećani interes institucionalnih korisnika za obrazovanje njihovih zaposlenika i korisnika pojedinih programa, uključujući i obrazovanje nezaposlenih osoba u sklopu projekata financiranih sredstvima EU.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.