Image for Besplatna edukacija za Python Developera
Naslovnica

Besplatna edukacija za Python Developera

Algebra odnedavno sudjeluje kao partner na još jednom vrijednom projektu.

Projekt „Zelena zanimanja i komunikacija za posao – garancija bolje budućnosti u Slavoniji“, ukupne vrijednosti 1.112.365,01 kuna ima za cilj povećati mogućnost za zapošljavanje pripadnika marginaliziranih skupina kroz program edukacije za Python developera.

Riječ je o programu obrazovanja koji će Algebra u ovom projektu provoditi online, mogu ga pohađati oni koji prvi puta ulaze u svijet programiranja i oni koji žele istraživati svijet IoT uređaja, alata te podatkovne znanosti pomoću programskog jezika Python. Za besplatno sudjelovanje na edukaciji bit će potrebno ispunjavati uvjete navedene na stranici projekta te poznavanje engleskog jezika.

Nositelj ovog projekta je Udruga EU Centar, sufinanciran je od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda, a uz Algebru kao partner projekata tu je i Grad Osijek.

Prijave su otvorene za osobe iz cijele Hrvatske. Saznajte više o uvjetima i samom projektu na stranici https://zelenazanimanja.eu-centar.org/

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.