Image for Collabdays Zagreb @Algebra
Naslovnica

Collabdays Zagreb @Algebra

Algebrin kampus  bit će domaćin CollabDays 2023 koji će se održati 1. srpnja u Zagrebu. Ovaj događaj pruža izvrsnu priliku da se povežete s vrhunskim stručnjacima iz područja Microsoft tehnologija. Tijekom CollabDaysa, imat ćete priliku sudjelovati u predavanjima i radionicama koje će vas provesti kroz područja - Microsoft 365, Power Platform i tehnologija za suradnju.

Osim brojnih sudionika iz regije, na događaju će biti prisutni sudionici s bogatim iskustvom, uključujući MVP-ove (Microsoft Most Valuable Professionals), regionalne direktore i MCT-eve (Microsoft Certified Trainer).

Posebno se veselimo druženju s Microsoft zajednicom i pozivamo vas da ne propustite predavanja Algebrinih predavača. Anastazija Crnković će održati predavanje posvećeno Power BI-ju, pružajući vam uvid u najnovije trendove i mogućnosti ove moćne poslovne inteligencije. Dino Kurelović će se fokusirati na Power Platform, alate i funkcionalnosti koje Power Platform pruža za razvoj i automatizaciju poslovnih procesa.

CollabDays 2023 je prilika koju ne smijete propustiti ako želite proširiti svoje znanje, umrežiti se s vodećim stručnjacima i biti dio dinamične Microsoft zajednice. Saznajte na linku više o događaju, rasporedu predavanja i mogućnostima sudjelovanja kako biste iskoristili sve što CollabDays 2023 imaju za ponuditi. Vidimo se!

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.