Image for .debug 2022. Vidimo se 2. i 3. lipnja!
Naslovnica

.debug 2022. Vidimo se 2. i 3. lipnja!

I ove godine Algebra je partner .debug-a, koji će tijekom dvodnevnog programa, 2. i 3. lipnja, kroz gotovo 70 predavanja podijeljena u četiri tracka okupiti brojne iskusne, uspješne i svjetski poznate hrvatske i svjetske predavače. Trackovi, odnosno kategorije predavanja, obuhvatit će #devslife – predavanja iz sfere developera i razvoja, #techtrends – predavanja o posljednjim tehnološkim trendovima industrije, #hardcore – predavanja o iznimno naprednim uspješnim ili zahtjevnim tematikama te #masterclass predavanja u kojima će stručnjaci otkrivati “tajne zanata”.

S Algebrine strane kao predavači sudjelovat će Daniel Bele u kategoriji #techtrends s predavanjem o inovativnim i kreativnim pristupima nastavi te zajedničkoj izgradnji računala sa studentima; Hrvoje Jerković i Leo Mršić u #masterclass kategoriji predavat će o naprednim stream analytics sustavima visoke raspoloživosti te Dino Kurelović o automatizaciji procesa i njihovoj primjeni u Algebrinom svakodnevnom radu, dok će Tomislav Dominković, predsjednik Uprave Algebra Grupe predstaviti novi plan certifikacije programera i programerskih vještina u predavanju van glavnog programa. Cjelokupan program konferencije pronađite na linku https://www.debug.hr/#program i vidimo se sutra i prekosutra na našem novom kampusu!

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.