Image for Dodijeljena uvjerenja o završenom obrazovanju u projektu „AKO-Aktiviraj se i konkuriraj!“
Naslovnica

Dodijeljena uvjerenja o završenom obrazovanju u projektu „AKO-Aktiviraj se i konkuriraj!“

Prošli tjedan je u Hrvatskoj gospodarskoj komori - Županijskoj komori Sisak održana svečana dodjela uvjerenja polaznicima obrazovanja u projektu „AKO – Aktiviraj se i konkuriraj!“.

Uvjerenje su zaprimile 42 mlade nezaposlene osobe koje su pohađale programe obrazovanja za Web dizajnera, Programera Internet aplikacija PHP i MySQL te Programera Internet aplikacija C# i ASP.NET u Algebra centru Sisak od rujna do prosinca 2018. godine. Uvjerenja su mladim korisnicima projekta dodijelili predstavnici nositelja projekta Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Sisak te partnera Pučkog otvorenog učilišta Algebra.

Posebnost projekta je direktno povezivanje mladih osoba i poslodavaca, a u tijeku je aktivnost stručnog mentorstva u tvrtkama partnerima kao i uređenje prostora Centra za mlade u Područnom uredu Sisak Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u kojem će se održati tri inovativne radionice za mlade nezaposlene osobe s temama poduzetništva, mogućnostima koje za mlade nudi civilni sektor te radionica o traženju posla u digitalnom okruženju.

Projekt „AKO – Aktiviraj se i konkuriraj!“ provodi Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Sisak, a financiran je sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u 100%-tnom iznosu od 812.231,91 kn. Partneri u projektu su Hrvatska gospodarska komora Županijska komora Sisak, Hrvatski zavod za zapošljavanje Područni ured Kutina, Udruga IKS, Euroart 93 d.o.o, Fokus Infoprojekt d.o.o., Maracom d.o.o., Applied Ceramics d.o.o., Kreativa studio d.o.o. i Pučko otvoreno učilište Algebra. Cilj projekta je povećati zapošljivost mladih nezaposlenih osoba do 29 godina s područja Sisačko-moslavačke županije koristeći sveobuhvatan partnerski pristup u podršci njihovom zapošljavanju. Projekt traje 14 mjeseci, točnije od 14.5.2018. do 13.7.2019. Sve novosti o projektu pratite na web stranici Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te pomoću oznake #projektAKO na društvenim mrežama.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.