Image for Dođite na besplatne radionice i ostvarite popust na upis željenog programa obrazovanja!
Naslovnica

Dođite na besplatne radionice i ostvarite popust na upis željenog programa obrazovanja!

Zanima vas što se uči na predavanjima naših najpopularnijih programa obrazovanja? Dođite na besplatne radionice i saznajte iz prve ruke!

Čekaju vas naši najbolji predavači koji će vas upoznati s programom koji vas interesira i pomoći vam da učvrstite odluku o tome da ove jeseni uložite u znanje, dodatno se educirate i napravite novi korak u vašem obrazovanju i karijeri i postanete naš polaznik. Radionice se održavaju u učionicama u Algebra centrima diljem Hrvatske, ali i u virtualnoj učionici, odnosno u online formatu.

Organiziramo radionice iz područja WEB dizajna, EU fondova, grafičkog dizajna, digitalne fotografije i obrade, CAD-a i knjigovodstva. Također, moći ćete saznati i sve o našoj CCNA akademiji, o tome kako postati sistemski i mrežni administratorprogramer internet mobilnih aplikacija ili ECDL specijalist. Radionice su namijenjenima svima koji imaju interes za neki od programa iz ponude, bez obzira na prethodno predznanje i obrazovanje, a svim polaznicima ćemo omogućiti popust na upis u željeni program. Broj mjesta na prezentacijskim radionicama je ograničen, stoga požurite s prijavom i osigurajte svoje na vrijeme.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.