Image for Andrea Novaković
Naslovnica

Andrea Novaković

ANDREA NOVAKOVIĆ- vlasnica obrta za poslovno savjetovanje EDUCO i tehnička direktorica u tvrtci BDC d.o.o.

Andrea Novaković pripremom i provedbom projekata financiranim iz Europske unije bavi se već preko trinaest godina, od samih početaka korištenja fondova u RH.

Iskustvo je gradila u lokalnim i regionalnim institucijama za potporu poduzetništvu i javnom sektoru: centru za poduzetništvo, regionalnoj razvojnoj agenciji te posljednjih pet godina kao direktorica lokalne razvojne agencije. Odnedavno je započela sa radom i u privatnom sektoru, iako vlastiti obrt za savjetovanje vodi još od 2013. godine.

Od 2012. vanjski je suradnik na programu obrazovanja pripreme i provedbe projekata za financiranje iz EU fondova za učilište Algebra.

Tijekom godina rada u ovom području, održala je preko 50 seminara u području EU fondova za polaznike na području Dubrovačko- neretvanske županije, ali i šire u regiji. Posljednjih mjeseci edukaciju o EU fondovima održava i u Zagrebu te online.

U segmentu provedbe projekata, samostalno je rukovodila preko 30 EU projekata te pripremala i savjetovala izradu projekata i za druge korisnike (udruge, škole, općine i gradove te druga javna tijela) na različitim područjima poput razvoja ljudskih potencijala, gospodarskog razvoja i turizma, promocije kulturne baštine, zaštite okoliša, razvoja civilnog društva i sl.

Iskustva ima na gotovo svim raspoloživim programima koje financira EU, kako nacionalnim tako i programima zajednice. Surađuje sa brojnim konzultantskim kućama te općinama i gradovima diljem regije, Državnom školom za javnu upravu te Vijećem Europe kao predavač u području dobrog upravljanja.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.