Image for Dalibor Dvorny
Naslovnica

Dalibor Dvorny

Dalibor je stručnjak za EU fondove s 14 godina praktičnog iskustva u gotovo svim aspektima EU fondova, u pretpristupnom razdoblju i nakon ulaska u EU, na stručnoj i upravljačkoj razini. Bogato iskustvo uključuje izgradnju nekoliko generacija hrvatskog institucionalnog sustava za korištenje EU fondova, koordinaciju i programiranje za potrebe korištenja EU fondova, kao i dubinsku pripremu za članstvo Hrvatske u Europskoj uniji.
Dalibor je pri tome prošao cijeli put, od vježbenika u tadašnjem Ministarstvu europskih integracija do predsjednika upravnog vijeća Agencije za reviziju fondova EU (ARPA). Pripremao je i provodio mnoge projekte u području jačanja administrativnih kapaciteta i ljudskih potencijala, velike infrastrukturne projekte u sektoru željezničkog prometa te je godinama angažiran kao predavač u području pripreme i provedbe projekata.
Po struci je magistar međunarodnih i europskih studija i doktorant na studiju političkih znanosti u području javnih politika i razvoja. Posljednje dvije godine direktor je u svojoj konzultantskoj tvrtci za EU fondove te se intenzivno bavi pripremom i provedbom projekata za razvoj poduzetništva, istraživanja i razvoja, ali također surađuje i na međunarodnim programima kao što su Erasmus+ i ESPON.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.