Image for Hoću li se snaći u online sustavu za praćenje nastave?
Naslovnica

Hoću li se snaći u online sustavu za praćenje nastave?

Strah vas je tehnologije i pribojavate se kako ćete se snaći jer do sada nikada niste koristili alate i platforme za online praćenje nastave? Ne brinite.

Nakon upisa programa, svaki polaznik dobiva upute kako pristupiti online edukaciji, kako riješiti probleme koji se mogu javiti tijekom predavanja, kako ispravno spojiti opremu ili otkloniti poteškoće u slučaju da raspolažete slabijom internetskom vezom ili računalom. Online predavanja započinje uvodnim predavanjem gdje se dodatno prolaze sve ove stavke i upoznaje uživo sa sustavom online edukacije.

Također, tijekom predavanja, polaznicima je na raspolaganju tehnička podrška kojoj se mogu obratiti telefonski u svakom trenutku. U početku edukacije tu je i administrator koji se brine da edukacija teče nesmetano.

Da je zaista tako govore i brojke. Postotak onih koji su odustali od praćenja nastave zbog nesnalaženja pri korištenju sustava Adobe Connect je manji od 1%, a broj online polaznika u Algebri u posljednje tri godine veći je od 1500!

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.