Image for Imam dvojbi oko pohađanja online nastave
Naslovnica

Imam dvojbi oko pohađanja online nastave

Naviknuti na dugogodišnje učioničke uvjete koji su iza vas od osnovne škole do studija, vjerujemo da vam online edukacija može predstavljati nešto potpuno apstraktno. Možda čak i sumnjate u njezinu kvalitetu uslijed brojnih tutorijala koji se nude na internetu.

Ovo nije još jedna u nizu online edukacija. Iza nje stoji Algebra.

Online nastavu razvijamo već 15 godina, a iskustvo i znanje koje smo stekli tijekom ovog razdoblja osiguravaju visoku kvalitetu online nastave. Algebrini online programi obrazovanja verificirani su od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja. Pohađajući ih dobivate uvjerenja i potvrde jednako vrijedne kao i one koje stječete u učionici.

Pitate li nas koja je razlika između učioničke i online nastave, odgovor će biti samo jedan – u mjestu s kojeg nastavu pratite. Sve ostalo – iskustvo, znanje, trud, kvaliteta su jednaki.

No, budimo praktični. Želite li isprobati kako izgleda online edukacija, obratite nam se. Uključit ćemo vas u jednu od virtualnih učionicu tijekom jednog, dva predavanja kako bismo vam olakšali odluku o edukaciji.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.