Image for Irena Majcenović mag. ing. agr.
Naslovnica

Irena Majcenović mag. ing. agr.

Diplomirala je na Agronomskom fakultetu u Zagrebu - usmjerenje Zaštita bilja. Posjeduje stručna znanja i iskustvo u području vinogradarstva i vinarstva koje je stekla radom na vlastitom OPG-u. Kroz članstva u Udrugama vinara upoznata je sa položajem i problematikom poljoprivrednih proizvođača u ruralnoj sredini. Stručnjak je sa iskustvom i certifikatom iz područja javne nabave. U Georg d.o.o. sudjeluje u pripremi i provedbi projekata što uključuje izradu natječajnih dokumentacija za EU i Nacionalne fondove, Zahtjeva za dopunu i Isplatu projekta, uz poštivanje natječajnih procedura. Sudjeluje u fazama koordinacije projekata. Od predaje Zahtjeva za potporu do Zahtjeva za isplatu vezanih za Mjere i Natječaje objavljene iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014. – 2020. godine, a sufinanciranih većim dijelom sredstvima Europske unije putem Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj (engl. EAFRD).

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.