Naslovnica

Ivo Koški

Ivo se od 2002. godine bavi osmišljavanjem, pripremom i provedbom projekata financiranih od strane različitih donatora.

Radeći za UNDP (Program Ujedinjenih naroda za razvoj), USAID (Američka agencija za međunarodni razvoj) i Agenciju za razvoj Osječko-baranjske županije, stekao je bogato iskustvo ugovarajući i provodeći projekte, zastupajući interese donatora.

Čim su Republici Hrvatskoj kroz IPA program EU fondovi postali dostupniji, fokusira se isključivo na korisnike sredstava pomažući im razviti i definirati projekte te ih uspješno implementirati.

Pisao je i provodio infrastrukturne i istraživačko-razvojne projekte za male i srednje poduzetnike, poljoprivredne proizvođače, projekte iz domene Europskog socijalnog fonda, kao i prekogranične projekte. Ukupna vrijednost projekata na kojima je sudjelovao u zadnjih deset godina prelazi 10 milijuna EUR.

Trenutno je voditelj projekta Izgradnja poduzetničkog inkubatora Otok vrijednog 13.567.630,84 kn.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.