Image for Mihaela Pancer Zadravec
Naslovnica

Mihaela Pancer Zadravec

Viša savjetnica, WYG savjetovanje d.o.o.

Mihaela ima više od 18 godina radnog iskustva u javnom  i privatnom sektoru te kao samostalni konzultant.  Radila je na pripremi i provedbi razvojnih projekata sufinanciranih iz EU i drugih izvora,  izradi i praćenju implementacije strateških dokumenata, izradi poslovnih planova i investicijskih studija, CBA analiza i studija (pred)izvodljivosti. Kao stručnjakinja/voditeljica/savjetnica sudjelovala u pisanju i implementaciji više od 100 razvojnih projekata financiranih  iz EU fondova (EAFRD, ESF, EFRD, IPA, IPARD, CIP, IEE, INTERREG, PHARE CBC, SAPARD) i nacionalnih izvora (Ministarstvo turizma, HTZ, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo gospodarstva, itd.). Posljednjih 10-ak godina naročito je orijentirana na programe i projekte ruralnog razvoja te na planiranje lokalnog i regionalnog razvoja općenito. Predavač je na Učilištu Algebra u sklopu certificiranog programa Voditelj pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova te na certificiranom programu Voditelj pripreme i provedbe EU projekata ruralnog razvoja gdje je i jedan od autora programa. Osim toga, održala je mnogobrojne treninge i edukacije za javni, privatni i civilni sektor na teme:  priprema i provedba projekata, strateško planiranje, Program ruralnog razvoja RH, izrada CBA analiza, izrada poslovnih planova, LEADER pristup i dr.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.