Image for O dvojbama budućih polaznika
Naslovnica

O dvojbama budućih polaznika

Pamela Tubin

Voditeljica regionalne poslovnice u Varaždinu

Polaznici često imaju krivu predodžbu o online nastavi – najčešće ih zamišljaju kao snimke predavanja na temelju kojih uče.

Njihova pitanja idu u smjeru komunikacije s predavačem – mogu li mu postavljati pitanja, jesu li mi osigurani u virtualnoj učionici svi alati za rad, što ako propustim predavanje, kako ću predočiti grešku na svom računalu predavaču. No, nakon što zavire u jednu od naših online učionica brzo odbace sve predrasude i oduševe se prednostima online nastave i mogućnostima Adobe Connecta, sustava na kojem prate online nastavu.

Najbolji primjer online edukacije su grupe koje su krenule slušati predavanja u učionici da bi se zbog izvanrednih okolnosti epidemije morale u kratkom roku prebaciti u virtualnu učionicu.

Mislim da o uspješnosti našeg rada dovoljno govori komentar jedne polaznice programa Samostalni knjigovođa koja je izjavila kako se ona više ne bi vraćala u učionicu.“

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.