Naslovnica

Robert Babić

Robert Babić, viši savjetnik WYG savjetovanje

Robert Babić, diplomirani sociolog, posjeduje više od 13 godina ukupnog radnog iskustva u Hrvatskoj i u državama Zapadnog Balkana u području projektnog managementa na projektima vezanim za tržište rada, socijalno uključivanje i javno zdravstvo. Prva iskustva u izradi i provođenju projekata stekao u nevladinom sektoru i međunarodnim organizacijama (AED-USAID), a nastavio u HZZ-u kao voditelj odjela  gdje je radio na razvoju i provođenju projekata za predpristupne fondove EU te na razvoju lokalnog partnerstva za zapošljavanje. Tijekom posljednjih 11 godina direktno je radio na izradi i provedbi brojnih projekata vezanim uz razvoj ljudskih potencijala koji su dobili potporu EU fondova (CARDS, PHARE, IPA, Program za cjeloživotno učenje) te održavao razne radionice na temu pripreme i provođenja projekta za EU predpristupne fondove odnosno sredstva USAID-a. Od 2013. godine radi kao stalni predavač u provođenju edukacije za pripremu i provođenje projekata financiranih iz EU fondova, prvo za IVORA školu, zatim kao stalni predavač u okviru Algebre. Radio je također kao ocjenjivač projektnih prijedloga za IPA/ESF te kao vanjski evaluator projekata iz područja razvoja ljudskih potencijala.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.