Image for Vanja Vukić
Naslovnica

Vanja Vukić

Vanja Vukić, dipl. ing. biologije dugi je niz godina radila na funkciji voditeljice EU projekata, specijalizirana je za područja zdravstva, zaštite okoliša, razvoja civilnog društva te znanstvene infrastrukture, s posebnim naglaskom na provođenje zakona o javnoj nabavi. Osim u praćenju provedbe i ovjeravanju troškova, Vanja je radno iskustvo stjecala i pregledu i ocjenjivanju projektnih prijava u Pozivima vezanim za zdravstvo i socijalnu zaštitu. Djelokrug rada obuhvaćao je rad s pretpristupnim (IPA programi 2008, 2009, 2011, 2012 te Prijelazni instrument) te Strukturnim fondovima (Europski strukturni i investicijski fondovi (ESIF). Na temelju osmogodišnjeg radnog iskustva u institucijama državne i javne uprave Vanja je stekla dobar uvid u način funkcioniranja sustava te radnih procesa.  Glavna područja rada i prateće odgovornosti Vanje Vukić su sljedeće:

  • sudjelovanje u evaluacijskom odboru za pregled projektnih prijava za Poziv “Unaprjeđivanje infrastrukture centara za socijalnu skrb kao podrška procesu deinstitucionalizacije – faza 1; KK.08.1.3.03”)
  • sudjelovanje u izradi ugovora o bespovratnim sredstvima s Korisničkom institucijom za Pozive “Poboljšanje isplativosti i pristupa dnevnim bolnicama i/ili dnevnim kirurgijama” te “Poboljšanje pristupa primarnoj zdravstvenoj zaštiti s naglaskom na udaljena i deprivirana područja kroz ulaganja u potrebe pružatelja usluga zdravstvene zaštite na primarnoj razini”
  • praćenje provedbe ugovora: kontrola Plana nabave, administriranje manjih izmjena ugovora o bespovratnim sredstvima, administriranje većih izmjena ugovora o bespovratnim sredstvima (zahtjev za addendum-om), ex-ante i ex-post kontrola nabave, kontrola zahtjeva za nadoknadom sredstava, terenske provjere
  • sudjelovanje u pripremi projektnog sažetka i logičke matrice
  • priprema Dokumentacije za nadmetanje za robe i usluge, priprema objašnjenja Dokumentacije za nadmetanje za robe i usluge, razrada ENP-a za potrebe pripreme projektne dokumentacije, provjera Dokumentacije za sekundarnu nabavu
  • čišćenje proračuna, priprema završnog proračuna
  • zadaci vezani uz revizorske/nadzorne misije
  • Predavačica na in house treninzima djelatnika te na radionicamaza korisnike iz resornih sektora

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.