Image for Priključite se C3 Global Cloud Skills virtualnom druženju!
Naslovnica

Priključite se C3 Global Cloud Skills virtualnom druženju!

Kao članica udruženja LLPA (Leading Learning Partners Association), pozivamo vas da se priključite online događanju C3 Global Cloud Skills Virtual Tour.

C3 Global Cloud Skills Virtual Tour nastoji premostiti cloud skills gap osiguravajući svim postojećim i budućim korisnicima oblaka (engl. cloud) tehničke vještine i znanje potrebno za uspjeh.

Pridružite se Jussi Roine (Azure Dev Product Marketing Manager) i Michaelu Swobodi (član uprave LLPA). Ovo predavanje posebno je vrijedno za HR zaposlenike, menadžere za obuku i poslovne voditelje jer će naučiti kako iskoristiti dostupne mogućnosti i kapitalizirati ih u transformacijskim trendovima cloud tehnologije i četvrte industrijske revolucije.

Cloud Agility dio je drugi od ukupno šest desetominutnih digitalnih sesija koje se održavaju svakog utorka u 10:00 sati CET i u 17:00 sati CET.

Pridružite se ovoj sesiji već danas na https://bit.ly/3eKSPX5

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.