Naslovnica

Dan 3

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Kako je za većinu natječaja Programa ruralnog razvoja RH 2014. – 2020. potrebno izraditi i poslovni plan, tijekom trećeg i četvrtog dana radionice ćete naučiti kako izraditi jednostavniji poslovni plan sukladno objavljenim aktualnim obrascima iz natječaja ruralnog razvoja.

Za kvalitetno savladavanje ovog dijela edukacije potrebno je ovladati osnovnim ekonomskim pojmovima (kao što su amortizacija, rentabilnost i sl.). Zbog toga bi prije ovog dijela seminara trebali proučiti uvodno poglavlje o izradi poslovnog plana u priručniku koji ćete, zajedno s uputama predavača, dobiti prvog dana edukacije.

Poslovni plan sadrži dubinsku analizu planiranog projekta, uključujući analizu postojećeg stanja te projekcije budućeg stanja koje će se realizirati nakon projektnog ulaganja.

Poslovni plan pomaže u sagledavanju poslovne prilike dajući jasan smjer planiranim poslovnim aktivnostima, te predstavlja iznimno važan dokument koji bi svaki poduzetnik trebao izraditi prije ulaska u investiciju i to primarno radi sebe, bez obzira da li želi ostvariti sufinanciranje projekta iz EU programa ili ne. S pravom se kaže da „pisanje poslovnog plana ima jednaku važnost kao i sam poslovni plan“.

Osnovna svrha ovog dijela seminara je steći znanja i vještine za samostalnu izradu opisnog dijela poslovnog plana sukladno zahtjevima Programa ruralnog razvoja, temeljem svih potrebnih prethodnih analitičkih postupaka.

To se ostvaruje kroz sljedeće teme:

  • Struktura poslovnog plana
  • Opis proizvodnje
  • Tržište nabave i prodaje
  • Analiza konkurencije
  • Tehnološko tehnički elementi pothvata, lokacija i zaštita okoliša
  • Popunjavanje opisnog djela obrasca poslovnog plana

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.