Image for Upravljanje vremenom, pregovori, feedback… Naučite ovo i još puno više uz besplatne online edukacije koje donose Uplift i Algebra!
Naslovnica

Upravljanje vremenom, pregovori, feedback… Naučite ovo i još puno više uz besplatne online edukacije koje donose Uplift i Algebra!

Želite znati više? Spremni ste upiti nova znanja koja vam mogu pomoći unaprijediti vaše poslovanje, odnos prema poslu ili ste jednostavno samo znatiželjni?

Uplift.hr, Mastercardova stranica namijenjena osnaživanju mikro, malih i srednjih poduzetnika, donosi rješenje baš po vašoj mjeri – program e-learning.

Ova suradnja Uplifta i Algebre donosi vam najbolje, potpuno besplatne edukacije u vidu različitih tečajeva, kao i savjeta relevantnih stručnjaka. Osim što su sadržajno primjenjive za sve poduzetnike, online edukacije namijenjene su i svima ostalima koji žele poboljšati svoje vještine u svakodnevnom životu. Trenutno je dostupno pet edukacija, a do svibnja će svaki mjesec stizati još jedna.

Ovo su teme o kojima možete besplatno naučiti sve što vas zanima:

  1. Osnove upravljanja vremenom
  2. Kako se suočiti sa stresom i burnoutom
  3. Informacijska sigurnost
  4. Kako zaštiti svoje podatke
  5. Vodič za pregovaranje i uvjeravanje
  6. Davanje povratnih informacija na učinkovit način
  7. Kako učinkovito raditi s različitim komunikacijskim stilovima
  8. Osnove prodaje
  9. Motiviranje tima
  10.   Osnove rješavanja problema

Cilj e-learninga je pružiti mogućnost za učenje što široj publici kroz video i pisani sadržaj koji će biti trajno dostupan na uplift.hr. Posjetite uplift.hr i krenite s učenjem već danas.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.