Image for Algebra podržala najznačajnije godišnje okupljanje project management zajednice
Naslovnica

Algebra podržala najznačajnije godišnje okupljanje project management zajednice

Algebra je i ove godine podržala najznačajnije godišnje okupljanje project management zajednice - PMI Forum 2018. koji se pod nazivom 'Skok naprijed, agilno i kreativno', održao od 12. do 14. studenog u Zagrebu. U sklopu vodeće regionalne konferencije iz područja projektnog menadžmenta, Algebra je predstavila ponudu PMI edukacije, kao i ponudu ostalih certifikacijskih seminara.

U suradnji s dugogodišnjim partnerima, tvrtkom Primakon, nagradili smo najsretnijeg sudionika PMI kviza, Marka Todorovića, koji je u najbržem vremenu pokazao zavidno znanje o PMI tematici i osvojio vrijedan dar, voucher za upis PMI PMP pripremnog seminara.

U ovogodišnje aktivnosti PMI Foruma uključili su se i studenti Visokog učilišta Algebra, studija Multimedijskog računarstva. Oni su autori videa koji prati proces žiriranja projekta "Project of the Year" u sklopu kojeg su nagrađeni najbolji projekti u protekloj godini. Dodijeljene su dvije nagrade - ona za inovativnost pripala je projektu „CITUS C@N Motion FALCON“ voditelja projekta Tomislava Bronzina (Citus, Zagreb), dok je "Project of the Year" otišla u ruke voditelja projekta Bojana Janeša (CloudSense, Zagreb) i projektu "The Warranty group".

Konferenciju je i ove godine organizirala udruga PMI Croatia, hrvatski ogranak najveće svjetske strukovne organizacije iz područja projektnog menadžmenta – Project Management Institutea koji okuplja 470 tisuća članova iz cijelog svijeta. Četristotinjak okupljenih sudionika sudjelovalo je na dvodnevnim radionicama i središnjem konferencijskom danu te iz prve ruke slušalo o novim znanjima o projektnom menadžmentu kao i najvećim benefitima njegove primjene u poslovanju.

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.