Grow Croatia with Google & Algebra

Grow Croatia with Google & Algebra

Iskoristi 20% popusta

Pokrenite vlastitu digitalnu transformaciju i steknite znanja i vještine potrebne za razvoj poslovanja ili napredovanje u karijeri. Prijavite se na besplatne radionice koju vam omogućuju Google Hrvatska i Algebra!

Ove radionice dio su inicijative Grow Croatia with Google koja pomaže lokalnim tvrtkama i osobama da postanu jači, otporniji te im omogućuje brži razvoj upotrebom tehnologije, alata, edukacije i vrijednih savjeta.

Po čemu je ova inicijativa posebna

Od 2017. godine, kroz razne aktivnosti, Google je pomogao tisućama Hrvata razviti posao i karijeru te pronaći posao. Jedna od tih aktivnosti, u suradnji s Algebrom, donedavno je bila i Digitalna garaža koja je uspješno upoznala s digitalnim alatima više desetaka tisuća ljudi.

Grow Croatia with Google danas je tu da potpomogne snažniji razvoj zemlje pomoću tehnologije, uz niz alata, edukacija, savjeta i važnih partnerstva za podršku poduzetnicima, radnicima i osobama koje traže posao.

Kome je namijenjena?

Gotovo svima. Točnije, od studenata koji žele prije izlaska na tržište rada biti upoznati s aktualnim marketinškim znanjima i digitalnim alatima do zaposlenika i poslodavaca. Njima će ove radionice poslužiti za razvoj karijere, upoznavanje s globalnim trendovima odnosno podići razinu njihovog poslovanja, konkurentnosti i približiti ih vlastitoj digitalnoj transformaciji.

Kako mogu sudjelovati?

Trenutno su vam na raspolaganju 6 radionica iz područja digitalnog marketinga i vještina. Radionica u trajanju od 180 minuta, odnosno 4 školska sata, uglavnom se ponavlja na mjesečnoj bazi. Radionice ne ovise sadržajno jedna o drugoj. Prijaviti se možete na jednu, dvije… ili sve. Upoznajte njihov sadržaj, odaberite željene radionice, prijavite se i na mail vam stižu upute kako im pristupiti.

Od koga ću učiti?

Za vas smo okupili vodeće domaće stručnjake iz područja marketinga i upravljanja digitalnim alatima. Na ovim interaktivnim radionicama upijajte njihova znanja, saznajte primjere iz prakse, upitajte ih za savjet i inspirirajte se za vlastiti digitalni korak. Uostalom upoznajte naše ‘digitizere’ sami..

 

Radionice

Uvod u digitalni marketing

Naučite koje su osnovne razlike između tradicionalnog i digitalnog marketinga, te prednosti digitalnog marketinga. Upoznajte etape pripreme i provedbe digitalne marketinške komunikacije, komunikacijske kanale i pozicije komunikacijskih kanala u prodajnom tijeku. Ponudit ćemo vam i pregled alata, servisa i procesa u pripremi i provedbi digitalne marketinške komunikacije.

Web stranica kao temelj digitalnog marketinga; Korisnici i ciljna skupina

Saznajte kako definirati ciljeve web stranica i zašto je to bitno. Koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih poslovnih ciljeva. Kroz primjere iz prakse objasnit ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje ciljeva. Tko su korisnici web stranica i zašto je to važno.

Uvod u SEO – optimizacija web stranica i Google My Business

Otkrijte što znači SEO (optimizacija web stranica) i kako početi primjenjivati naučene tehnike. Naučit ćemo osnovna pravila pisanja za web, osnovne tehnike onsite i offsite optimizacije te ćemo se upoznati sa Search Console aplikacijom,Google My Business besplatan je i jednostavan alat koji tvrtkama i organizacijama omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu, uključujući Pretraživanje i Karte.

Uvod u Google Ads oglašavanje

Upoznajte se kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google Ads programa uz najveći povrat investicije i kako odabrati najbolju strategiju. Naučit ćemo razlikovati osnovne tipove kampanja (pretraživačke, prikazivačke) te se upoznati s osnovnim metrikama u digitalnom oglašavanju.

Uvod u Google Analytics

Otkrijte što sve možemo mjeriti pomoću Google Analyticsa i kao dobivene rezultate iskoristiti za optimizaciju kampanja. Kako ispravno postaviti Google Analytics kod za praćenje, definirati ciljeve web stranice u Google Analyticsima te koji su osnovni izvještaji koji nam pokazuju tko su naši posjetitelji, kako su nas pronašli, što rade na našem webu i koliko su nam vrijedni.

Proširite poslovanje na druge zemlje

Naučite kako proširiti poslovanje na globalnoj razini i početi prodavati korisnicima u inozemstvu. Market Finder, Googleov je alat koji predlaže najbolja strana tržišta za izvozne aktivnosti. Alat daje pregled o detaljima pojedinih tržišta kao na primjer najpopularnije načine plaćanja u pojedinoj zemlji, konkurentnosti zemlje, koliko poreza na pojedinom tržištu morate platiti i još drugih korisnih detalja.

Upoznajte predavače

Marija Renić Marić
Krešimir Koružnjak
Darko Perković
Dino Oreški
Davor Bjelokapić
Marko Hrnjak

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.