Naslovnica

Ne propusti nove termine edukacija u Algebri u Zadru

[fusion_text]Algebrin centar u Zadru se ovih dana pojačanim brojem termina edukacije, pridružuje vrijednim inicijativama i događanjima koji u sve većem broju potiču svladavanje najtraženijih znanja i vještina na tržištu rada u Zadru. Tu svakako treba istaknuti nedavno osnovanu udrugu zadarskih IT-evaca, ali i konferenciju portala MojPosao i tvrtke SELECTIO  "HR Days", na kojoj Algebra, od 19. - 20. ožujka u hotelu Falkensteiner Spa Iadera, sudjeluje s predavanjem o financiranje projekata uz pomoć bespovratnih sredstava EU.  

[/fusion_text][fullwidth backgroundcolor="#f2f2f2" backgroundimage="" backgroundrepeat="no-repeat" backgroundposition="left top" backgroundattachment="scroll" video_webm="" video_mp4="" video_ogv="" video_preview_image="" overlay_color="" overlay_opacity="0.5" video_mute="yes" video_loop="yes" fade="no" bordersize="1px" bordercolor="#eeeeee" borderstyle="solid" paddingtop="20px" paddingbottom="0px" paddingleft="20px" paddingright="0px" menu_anchor="" equal_height_columns="no" hundred_percent="no" class="" id=""][fusion_text]

Sljedeći termini programa obrazovanja u Algebri u Zadru kreću:

23. 03. 2015. - Grafički dizajn – specijalist digitalnog izdavaštva

30. 03. 2015. -  Web dizajn

30. 03. 2015 - ECDL  (Dodatni termini: 13. 04. i  1. 06.)

07. 04. 2015. - Specijalist digitalne fotografije i obrade

7. 04. 2015. - Knjigovođa/Samostalni knjigovođa

11. 04. 2015. - Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova

[/fusion_text][/fullwidth][fusion_text]

 

zadarNa Algebrinoj zadarskoj adresi, Špire Brusine 16, tako ovih dana kreću nove grupe za WEB, Grafičkog dizajnera, za Specijaliste digitalne fotografije, Voditelje EU fondova, Knjigovođe... a završavaju i besplatne online radionice na kojima su svi polaznici dobili vouchere s 30% popusta. 

O zanimanjima za programe obrazovanja  koji ovih dana kreću u Zadru upitali smo koordinatoricu Algebrine poslovnice Melitu Brdar: „U proljeće, s lijepim vremenom i prekrasnim lokacijama na otvorenom, u mnogima se probudi želja i za usavršavanjem, odnosno svladavanjem fotografskih vještina i znanja, tako da je u ovom razdoblju tradicionalno povećan interes i za programom obrazovanja Digitalna fotografija. Isto tako, znanja u izradi i provedbi projekata financiranih iz EU fondova itekako su atraktivna na zadarskom području gdje je povlačenje bespovratnih sredstava u fokusu mnogih razvojnih agencija, ali i malih i srednjih poduzetnika.“, objašnjava Melita koja pozdravlja nove zadarske inicijative koje potiču razvoj  IT struke i povećanje konkurentnosti IT stručnjaka na tržištu rada.

„Veselimo se što je Zadar nedavno dobio i prvu udruga IT-evaca - Zadar developers hub, koja već duže vrijeme djeluje kao inicijativa. Sigurni smo da će njezin rad odlično nadopuniti i naše specijalističke i kreativne programe poput CCNA akademije, web, grafičkog ili CAD dizajna, edukacije za Programera za internet aplikacije za Android, Sistemskog i mrežnog administratora

Razmišljaš li o novom, boljem poslu, edukaciji iz područja najtraženijih vještina i znanja na tržištu rada, donosimo ti nove termine edukacija u Algebri u Zadru i podsjećamo one koji su pristustvali u učionici ili online, besplatnim Algebrinim radionicama da za sljedeće termine mogu iskoristiti dobiveni voucher od 30% popusta. 

Osim termina koji kreću ovih dana, navaljujemo i jesenske termine među kojima u e-radnu knjižicu možeš upisati izuzetno atraktivne programe poput onih za programere Android aplikacija ili sistemske i mrežne administratore.

Jesenski termini programa obrazovanja u Algebri u Zadru:

14. 09.  Sistemski i mrežni administrator specijalist

14. 09. CAD specijalist

21. 09. Knjigovođa/Samostalni knjigovođa

21. 09. Programer mobilnih aplikacija za Android

28. 09. CCNA akademija

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.