Naslovnica

3D Studio Max – napredne tehnike, efekti i automatizacija

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Cilj je osigurati način da 3D dizajn postaje fleksibilniji kroz načine različitog razmišljanja o dovršenosti projekta kroz 3D ili 2D software. Napredne tehnike uvelike opisuju integraciju osnovnih pojmova i alata. Polaznici će naučiti kako modelirati kroz teksturne mape, kako efekt vjetra uključiti u proces modeliranja, upotrebom čestica doći do željenih efekata te kako izbjeći dugotrajne proračune pripremom 3D modela i scena za daljnju obradu.

Simulacija, gravitacija, vjetar, definicija čvrstih tijela, proračuni međusobnih odnosa modela, kao i generiranje čestica za efekte ili druge primjere svakodnevnih pojava (vatra, plamen, snijeg, led, rosa itd.) samo su neke od mogućnosti kojima upravljamo kroz parametere dok sami proračun ostavljamo Autodesk 3D studio Max-u.

Dodavanje kose, krzna, projekcije ponašanja materijala poput svile, platno, kože predočavaju realne efekte koji su automatizirani. Napredno animiranje pokazuje vam klasične postavke složenih animacijskih sustava, koje omogućavaju lakši i automatiziraniji rad na složenijim modelima koji si pripremljeni za animaciju.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.