Naslovnica

AutoCAD – 3D modeliranje

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Što ćete naučiti?

Znat ćete napredno obrađivati složene crteže i povezivati ih upotrebom vanjskih referenci. Naučit ćete poimati 3D prostor i snalaziti se u njemu. Saznat ćete kako sagledati i definirati problem izrade prostornog modela, izraditi model upotrebom osnovnih i naprednih mogućnosti, vizualno obraditi i prikazati gotovi model unutar AutoCAD-a. Znat ćete pripremiti i exportati model u programe za vizualizaciju i kako se povezati s drugim programima za obradu modela.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

Sadržaj seminara

3D modeliranje: 
Uvod u 3D (vrste 3D modela, navigacija i promjena prikaza modela). Kreiranje jednostavnih čvrstih tijela (Solid Primitives). Kreiranje modela iz 2D profila (pravilo desne ruke, Planar Surface, Polysolid, Extrude, presspull, Revolve, Helix, Sweep, Loft). Kreiranje složenih čvrstih tijela (spajanje, oduzimanje i traženje presjeka čvrstih tijela; provjera preklapanja). Rad u 3D-u – koordinatni sustavi.
Uređivanje modela: 
Dodavanje detalja čvrstim tijelima (zaobljavanje i skošavanje bridova, rezanje čvrstog tijela). Pretvaranje 2D objekata u čvrsta tijela ili plohe. Uređivanje čvrstih tijela. Ekstrahiranje geometrije s čvrstih tijela. Promjena položaja modela (pomicanje, poravnavanje i rotiranje u 3D-u). Umnožavanje modela (zrcalno preslikavanje i višestruko kopiranje u 3D-u). Dobivanje informacija iz 3D objekata.
Kreiranje presjeka modela i tehničkih crteža: 
Kreiranje presjeka iz 3D modela. Kreiranje ravninskih crteža iz 3D modela.
Vizualizacija: 
Primjena vizualnih stilova. Upotreba svjetla. Primjena materijala. Primjena sunca. Renderiranje. Upotreba kamera i pogleda.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.