Naslovnica

MS Word – napredna obrada teksta

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Što ćete naučiti?

Nakon uspješno završenog seminara znat ćete nekoliko tehnika uređivanja teksta kao što su: izrada naljepnica i cirkularnih pisama, uključivanje slika u tekst, izrada publikacija i korištenje stilova, automatsko izrađivanje sadržaja…

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

Sadržaj seminara

Microsoft Office Word – novine i mogućnosti
Podešavanje mogućnosti. Mogućnosti programa Word. Vrpca i traka za brzi pristup. Prilagodba vrpce. Prikaz dokumenta. Načini prikaza. Pomoć i podrška.
Oblikovanje dokumenta prije unosa teksta
Rad s predlošcima. Postavljanje stranice. Margine. Orijentacija i veličina papira. Brojevi stranica. Zaglavlje i podnožje.
Unos teksta
Osnove daktilografije. Stilovi. Reference. Fusnote i krajnje bilješke. Citat. Prijelomi stranice. Prijelomi odjeljka. Sekcije. Tabulatori.
Oblikovanje teksta
Mogućnosti lijepljenja. Pronađi i zamijeni. Višerazinski popis. Prored. Tekst u stupcima. Pretvaranje teksta u tablicu. Inicijal.
Napredni rad s tablicama i slikama
Položaj slike. Prelamanje teksta oko slike. Opis slike. Stilovi tablice. Hiperveza. Knjižna oznaka. Unakrsna referenca. Polja.
Oblikovanje dokumenta nakon unosa teksta
Referenciranje. Tablica sadržaja. Bibliografija. Tablica slika. Tablica indeksa. Makronaredbe. Tema dokumenta. Vodeni žig. Komentari. Usporedba i spajanje dokumenata. Provođenje zaštite dokument. Pripreme za ispis i ispis. Različita zaglavlja i podnožja.
Posebni dokumenti
Obrasci. Stvaranje glavnog dokumenta i poddokumenata. Skupna pisma. Izrada omotnica. Izrada naljepnica. Predlošci.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.