Naslovnica

Napredno PHP programiranje i izrada web aplikacija

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Što ćete naučiti?

Naučit ćete kako najbolje pohraniti korisničke podatke u sesiju te kako sesije pohranjene u bazi održavati sigurnima, uz praktične primjere na postojećoj PHP web aplikaciji za vođenje fakulteta. Također ćete kroz praktične primjere proći sve uobičajene mjere zaštite PHP web stranica, od čišćenja ulaznih i izlaznih podataka, preko zaštita sesija i datoteka do zaštite samog PHP-a.

Naučit ćete kako razviti web aplikaciju koju je lako održavati i nadograđivati kroz uporabu MVC pristupa, izradom vlastitih programskih biblioteka te sustava za rad sa predlošcima (templating), uz napredno upravljanje greškama. Poseban naglasak stavili smo na brzu izradu MVC aplikacija uporabom CakePHP frameworka, gdje se izvodi i praktična primjena naučenog kroz izradu bloga sa administrativnim sučeljem te pretvorbom PHP web stranica fakulteta u CakePHP v1.3 aplikaciju.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

Sadržaj seminara

Podizanje sigurnosti PHP aplikacija
Pohrana sesije i važnih podataka u bazu sa automatskim čišćenjem. Čišćenje i priprema ulaznih i izlaznih podataka uz zaštitu sesije. datoteka i upload lokacija. PHP-a, XSS (cross site scripting)
Napredne aplikacijske tehnike
Uporaba i izrada vlastitih programskih biblioteka te sustava predložaka (templating). Sažimanje izlaznih PHP stranica. Upravljanje greškama. Razvoj aplikacija korištenjem MVC (Model-View-Controller) pristupa

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.