Naslovnica

Online suradnja

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Što ćete naučiti?

Nakon završenog seminara znat ćete koristiti različite sustave koji su dostupni putem Interneta, a koji omogućavaju ili olakšavaju međusobnu suradnju svih uključenih sudionika, bilo da je riječ o poslovnoj ili privatnoj suradnji.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

Sadržaj seminara

Uvod u online suradnju
Koncepti online suradnje. Računalstvo u oblaku. Software i hardware za online suradnju. Prednosti i ograničenja online suradnje. Mobilna suradnja.
Suradnja u oblaku
Online pohrana i razmjena podataka. Online kalendar. Dijeljenje kalendara. Društvene mreže. Sigurnost na društvenim mrežama. Online sastanci. Sustavi za online učenje.
Mobilna suradnja
Koncepti rada s pametnim mobilnim uređajima. Osnovno korištenje pametnih mobilnih uređaja. Aplikacije na mobilnim uređajima. Sinkronizacija.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.