Naslovnica

Poslovni plan – opisni dio

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Poslovni plan sadrži dubinsku analizu planiranog projekta, uključujući analizu postojećeg stanja te projekcije budućeg stanja koje će se realizirati nakon projektnog ulaganja.
Poslovni plan pomaže u sagledavanju poslovne prilike jer daje jasan smjer planiranim poslovnim aktivnostima. Plan predstavlja iznimno važan dokument.

Svaki bi ga poduzetnik trebao izraditi prije ulaska u investiciju i to primarno radi sebe, bez obzira da li želi ostvariti sufinanciranje projekta iz EU programa ili ne, a s pravom se kaže da pisanje poslovnog plana ima jednaku važnost kao i sam poslovni plan. Poslovni plan je nužan dio natječajne dokumentacije prilikom aplikacije projekata na natječaje Poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, te se zbog njegovog značaja, ali i zahtjevnosti izrade, obrađuje kroz dva seminara – treći i četvrti.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

Sadržaj seminara

Tijekom predavanja naučit ćete koje analitičke procese koristiti za analizu internih čimbenika projekta (kao što su analiza imovine prijavitelja s pregledom dosadašnjeg poslovanja i financijskih pokazatelja, analiza vlastitih konkurentskih prednosti i nedostataka…), te analizu vanjskih čimbenika koja obuhvaća procjenu potreba tržišta, rizika i potencijalnih prepreka ulaska na tržište u kontekstu predmeta investicije.

Što ćete naučiti?

Po završetku analitičkog procesa, znat ćete kako definirati osnovne elemente novog proizvoda/usluge: proizvod, distribucija, promocija, cijena, prodajne količine i ljudske resurse potrebne za predmetnu investiciju. Uz to, naučit ćete odrediti tehnološko-tehničke elemente investicije, utjecaj na okoliš i znati izraditi vremenski plan investicije s opisom aktivnosti.

Zaštita na radu
Priprema poslovnog plana i temelj za sastavljanje poslovnog plana
Struktura poslovnog plana
Analiza dosadašnjeg financijskog poslovanja, ocjena razvojnih mogućnosti
Analiza tržišta
SWOT analiza i izvori konkurentske prednosti
Definiranje proizvoda/ proizvodnje
Distribucija
Promocija
Struktura zaposlenih
Tehnološko tehnički elementi pothvata, lokacija i zaštita okoliša
Dinamika realizacije projekta
Popunjavanje opisnog djela obrasca poslovnog plana

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.