Naslovnica

Uvod u 3D dizajn

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Spomenuti pojmovi koji se razrađuju tijekom nastave kroz teoriju i praksu uvest će vas u područje potpunog razumijevanja očekivanja i uvjeta da bi uspijeli u 3D dizajnu.

Definiranje dobrih osnova kroz ovaj seminar čini mogućnost da se daljnje gradivo prati uz konstantne reference na već izrečeno, te ponavljanje razrade projekta koja je definirana u Uvodu u 3D dizajn.

Bez ovakvog pregleda svih koraka, te njihove važnosti i utjecaja na ostatak, vrlo je teško pratiti ideju do njene realizacije. Naglasak usvojenog znanja je da uvijek bude pratilja svakog projekta, i kroz svoje postulate da utječe pozitivno na što bolje vizualizacije.

Primjeri koji zorno prikazuju i potkrijepljuju teoriju i primjenu u praksi, su današnji najuspješnije vizualizacije bilo da govorimo o statičnim ili pomičnim. 3D dizajn predstavlja jednostavnost i veliku uštedu vremena u područjima koje on uspješno zamijenjuje, ali i kompleksnost unutar vlastite izrade. Razotkrivanjem većine mogućih problema i prepreka uspješno možemo krenuti dalje u izradu 3D modela i vizualizacija.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.

Sadržaj seminara

Uvod u 3d
Reference
Koncept
Modeliranje
Materijali
Osvjetljenje
Animiranje
Efekti
Renderiranje
Postprodukcija
3d dizajn

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Saznajte više

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.