Image for Creative Business Cup Croatia
Događanja

Creative Business Cup Croatia

Mjesto događanja: Algebra LAB

Termin: 4. 3. 2020.– 14h do 18h

Visoko učilište Algebra organizira u suradnji s Hrvatskim klasterom konkurentnosti kreativnih i kulturnih industrija Creative Business Cup Croatia natjecanje 4. 3. 2020. u Algebra LAB-u.

Pozivamo sve startupe iz kreativnih industrija da se zaključno do 26. veljače prijave sa svojim poslovnim idejama iz područja: oglašavanja, dizajna, vizualne i izvedbene umjetnosti, razvoja računalnih igara, videa i fotografije, arhitekture, mode, filma  te sudjeluju u natjecanju na kojem mogu osvojiti besplatan put i ulazak u finale na Creative Business Cup koji se održava od 18. – 20. 6. 2020. godine u Kopenhagenu.

Prijavite svoj tim:

  • Voditelj obrade je Algebra grupa - Algebra d.o.o, Algebra POU i Algebra VU, Ilica 242, Zagreb kao zajednički voditelj obrade. Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama, podatke čuvamo na period od maksimalno 5 godine i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.