Generacija 2020/2021

Generacija 2020/2021

Iskoristi 20% popusta


Startup inkubator generacija 2020/2021!

EMPP

Vrijeme je nepovratni resurs koji svi pokušavamo uštedjeti, zar ne? Upravo zbog toga Elio Pisak i Mario Petković osmislili su Served on Time. Korisnici njihove aplikacije moći će provjeriti ponudu obližnjih restorana, naručiti jelo i rezervirati termin u kojem žele da narudžba bude spremna, a poslovni će subjekti na ovaj način lakše i efikasnije upravljati procesom organizacije namirnica i predstaviti svoju ponudu. Proces je optimiziran!

2T

Anto Tomić i Mel Totman su 2T – dvojac koji je u okviru svog projekta razvio maske za pametne telefone s posebnim, vrlo praktičnim elementom kojemu je osnovna svrha promocija određenog brenda. Maska tako postaje jedinstveni oglasni prostor, a omogućuje i odabir i mijenjanje određenog vizuala, dizajna, loga ili promotivne poruke.

Blockchain consulting

Kupci prepoznaju kvalitetne prehrambene proizvode, ali im u potrazi za kvalitetnom hranom i pićem ponekad nedostaje informacija o proizvođaču i proizvodu. U tu je svrhu Martin Bilušić u okviru projekta Blockchain consulting odlučio pružati jedinstvene usluge implementacije blockchain tehnologije u proizvodnji hrane i pića. Jednostavnim skeniranjem čipa ili QR koda kupcima će tako biti dostupne detaljne informacije o proizvodu kao i pregled životnog ciklusa proizvoda, a proizvođači će poboljšati korisničko iskustvo.

EKO park Kraš

Organizacija velikih događanja poput vjenčanja ili obiteljskih proslava opsežan je projekt s puno detalja. Potrebno je dogovoriti i zabilježiti mnoštvo podataka – odabranu salu, traženi termin, jelovnik, točne sljedove jela i pića te ostale zahtjeve gostiju. Kristijan Štrk i Mario Šumiga razvili su projekt EKO park Kraš, odnosno aplikaciju koja ugostiteljima omogućuje jednostavniju organizaciju događanja, lakšu koordinaciju, analitiku potrošnje prehrambenih proizvoda te praćenje sljedova jela, čime se štedi i na vremenu i na novcu.

Go2Green

Električna su vozila sve češći odabir vozača prilikom kupnje novog automobila, no možda bi se kupci češće odlučivali za ovu opciju kada bi bili sigurni u kvalitetnu mrežu stanica za punjenje električnih vozila. Svjesni tih okolnosti, članovi tima Go2Green – Marin Mrvoš, Marko Prkut i Josip Palinić razvili su SmartEaves – jedinstvenu nadstrešnicu za punjenje elektičnih vozila u koju je integriran energetski neovisan sustav, punjač električnih vozila te sustav za nadzor vozila i sve to vrlo modern dizajnirano!

GrabAHome

Mario Mrkša, potaknut vlastitim iskustvima studentskih razmjena i najma nekretnina, razvio je GrabAHome. Online platforma za rezerviranje smještaja u trajanju dužem od mjesec dana bit će vrlo praktična svima koji dolaze u Hrvatsku radi studija ili posla. Osim mogućnosti rezerviranja smještaja, platforma korisnicima omogućuje uvid u brojne informacije o smještaju (poput brzine interneta), pruža savjete za odabir smještaja i lokacije, a pruža i mogućnost potpisivanja ugovora o najmu putem platforme.

SEVEN

Iznenada ste morali otkazati rezervaciju hotelskog smještaja i nemate pravo na povrat novca. Bilo bi odlično kada biste svoju rezervaciju mogli prodati nekome kome je potrebna… Lovro Macan i Tomislav Ante Brnčić prepoznali su potrebu za pronalaskom rješenja za opisani problem i u okviru svog projekta SEVEN razvili aplikaciju putem koje korisnici mogu prodati svoje rezervacije hotelskog smještaja te na taj način ostvariti određeni povrat novca.

OICAR

Česte su situacije u kojima je nekome u određenom trenutku potrebno prijevozno sredstvo, ali ga ne posjeduje, a taxi usluga nije dovoljna. Upravo takve situacije prepoznali su Anton Maurović, Filip Besednik i Vilko Jugović kao priliku za razvoj OICAR mobilne aplikacije za najam automobila, motora, elektičnih romobila i drugih vozila. Aplikacija korisnicima nudi mogućnost iznajmljivanja vozila te unajmljivanje vozila od drugog korisnika aplikacije. Pritom aplikacija korisnicima nudi najbliže oglase u odnosu na trenutnu lokaciju kao i plaćanje i zaključivanje najma unutar same aplikacije. Sustav ocjenjivanja korisnicima pruža dodatnu sigurnost.

re-Book

Majda Milevoj Klapčić i Petar Dundara potiču razvoj čitalačke kulture postavljanjem knjižnica-kućica s knjigama na javnim mjestima u okviru projekta re-Book. Knjižnice omogućuju besplatnu posudbu, povratak i donaciju knjiga. Kako bi osigurao dovoljnu količinu knjižne građe u knjižnicama na različitim i izoliranim lokacijama, tim je razvio sustav nadzora popunjenosti knjižnica kojeg pokreće energija iz solarnog panela.

Seven.ai

Svjesni činjenice da dokumenti i ugovori generiraju prava i obaveze potpisnika, Danijel Turić, Enzo Vituri, Lucija Jakopović, Matija Žinić i Rene Maruševec razvili su mobilnu aplikaciju u ovkiru projekta Seven.ai koja na temelju umjetne inteligencije vrši klasifikaciju i analizu dokumenata pojednostavljujući tako korisnicima korištenje dokumentacije.

The Units

Sven i Sanjin Rastovac osobno su posvećeni dizajniranju digitalnih proizvoda za implementaciju u sustav obrazovanja. Tim je razvio The Units – digitalnu uslugu koja povezuje ustanove iz sustava visokog obrazovanja s poslovnim subjektima. Na taj je način omogućena dvosmjerna komunikacija, a posljedično sustav obrazovanja i poslovni subjekti poboljšavaju kompetencije studenata (budućih zaposlenika) te uravnotežuju ponudu i potražnju za određenim radnim mjestima.

VoltBit

Nadziranje udaljenog poslovnog prostora velik je izazov kojeg su Andrej Juričić i Filip Kadum riješili razvojem uređaja u okviru projekta VoltBit. Uređaj će omogućiti automatizirano upravljanje temperaturama i ventilacijskim sustavima u vinskim podrumima, a cilj je tehnologiju koristiti i za pametno daljinsko nadziranje raznih sustava koji uključuju fermentacijske procese te u pametnim kućama.

Postavke