Naslovnica

Crowdfunding kampanje za poduzetnike

  • 20 godina s vama
  • 500 predavača i suradnika
  • 15.000 polaznika godišnje
  • 300.000 održanih edukacija

Crowdfunding je način financiranja projekta ili poslovnih ideja prikupljanjem malih novčanih iznosa od velikog broja ljudi.

KADA:  Crowfunding radionica podijeljena je u četiri radionička termina u dane:  26. 9., 27. 9., 3. 10. i 4. 10. 2019.

GDJE: Algebra LAB, Gradišćanska 24, Zagreb

Otvoreno za javnost, uz prijavu

Prikupljanje sredstava crowdfunding metodom vrši se najčešće online jer je to najlakši način za dosezanje velikog broja potencijalnih investitora.
2015. godine crowdfunding platforme prikupile su preko 34 milijarde američkih dolara što je svakako potvrda uspješnosti ove metode.

Iako postoji više tisuća crowfunding platformi, njihov je koncept vrlo sličan: korisnik izrađuje svoj profil i pomoću različitih internetskih alata predstavlja svoju ideju uobličenu u projekt, trudeći se da to učini na privlačan, osoban i prepoznatljiv način. Cilj je naravno privući investitore iz cijelog svijeta i potaknuti ih da daju potporu upravo tom projektu. Takvo predstavljanje projekta zove se kampanja. Tijekom vremena razvila su se četiri bitno različita tipa crowdfundinga: crowdfunding donacijama, nagradama, pozajmicama i vlasničkim udjelima od kojih ne najuspješnija metoda donacijama i nagradama. Sve o crowdfunding platformama i o tome kako mogu pomoći i vašem poslovnom projektu saznajte na našim besplatnim radionicama!

NAPOMENA: Molimo ponesite svoje osobno računalo na radionicu.

Iskustvo

Do danas smo održali preko 300.000 seminara i kolegija, a 120.000 dragih prijatelja nam je poklonilo povjerenje. Pridružite im se.

Moderna metodologija

Kada završite program obrazovanja koji ste izabrali, bit ćete spremni za stvarni svijet.
Mijenjamo se i usavršavamo u skladu sa svjetskim trendovima.

Odlični uvjeti za rad

Udobno se smjestite u neku od naših 100 modernih učionica, opremljenih sa 1100 računala.

Individualni pristup

Nećemo dopustiti da se utopite u mnoštvu. Vaš uspjeh i budućnost su nam važni.