Image for Božićna akcija: 20. i 21. prosinca vam darujemo 20% popusta na upis programa obrazovanja!
Naslovnica

Božićna akcija: 20. i 21. prosinca vam darujemo 20% popusta na upis programa obrazovanja!

U sklopu tradicionalne božićne akcije, ovog četvrtka 20. 12. i petka 21. 12. pripremili smo za vas popust od 20% na upis svih programa obrazovanja iz naše ponude za koje postoje otvoreni termini početka predavanja. Posljednjom posebnom ponudom u ovoj godini želimo vas potaknuti i olakšati odluku ako ste možda već i razmišljali o upisu nekog programa obrazovanja za odrasle, ali to zbog nekog razloga još niste učinili.

„Nedavna analiza koju smo proveli temeljem podataka o više od 10.000 polaznika pokazala je kako su građanima najzanimljiviji obrazovni programi s područja EU fondove i digitalnog marketinga, jer je oboje ujedno i među najtraženijim poslovima na tržištu rada. Ova dva programa obrazovanja – za specijalista za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova, te za specijalista internetskog marketinga – stoga su dio ove posebne ponude kako bismo što većem broju polaznika omogućili da usavrše svoje vještine, nađu bolji posao ili čak i promijene karijeru“, kazao je Igor Kundić, član Uprave za prodaju u Algebri.

Uz spomenute programe, tijekom božićne akcije nudimo i popust na obrazovanje iz područja računalnih mreža i sistemske administracije (što je i dalje jedno od najtraženijih zanimanja unutar IT-a, kako u Hrvatskoj tako i u EU!), kreativne programe namijenjene onima s dizajnerskom crtom te osnovne programe vezane uz stjecanje računalne pismenosti i osnovnih vještina. Posebnu ponudu ovom prilikom upotpunjuju i programi s područja knjigovodstva, namijenjeni primarno vlasnicima obrta ili drugim osobama koje možda već i rade u struci u ovom području, no nedostaje im i formalno obrazovanje s područja računovodstvenih poslova.

Želite li iskoristiti ovu odličnu priliku za ostvarivanje popusta na upis, potrebno je tijekom četvrtka ili petka, 20. ili 21. prosinca, doći u neku od Algebrinih poslovnica u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Puli, Zadru, Dubrovniku, Varaždinu ili Bjelovaru (potpuni se adresar nalazi na www.algebra.hr) i upisati neki od programa. Obrazovanje, međutim, nije ograničeno samim lokacijama – gotovo sve naše obrazovne programe moguće je pratiti i u njima sudjelovati, ako vam je tako draže i praktičnije, i online.

Upisom programa obrazovanja, pokazuju to brojni primjeri uspješnih pojedinaca, dobit ćete priliku i značajno utjecati na svoju karijeru. Sva navedena područja nalaze se među najatraktivnijim, a poslodavci unutar njih traže najviše novih stručnjaka. Stoga, zašto 2019. ne biste odlučili započeti korakom prema boljoj karijeri i pohađanjem jednog od naših programa obrazovanja?