Image for IP Monitor web stranica je dostupna
Naslovnica

IP Monitor web stranica je dostupna

IPR4SC* partneri s ponosom objavljuju da je dostupna IP Monitor web stranica. IP Monitor nastao je temeljem suradnje s partnerima iz 6 europskih država, pri čemu je development stranice izveo tim stručnjaka Visokog učilišta Algebra.

Danas postoji mnogo resursa na kojima se mogu pronaći informacije o intelektualnim pravima (IP) poput baza podataka i različitih alata. IP Monitor je vodič kroz ovaj široki izbor IP baza podataka, alata za intelektualno vlasništvo, platformi za transfer tehnologije (TTO) i informacija o pravnoj podršci za IP teme koji su potrebni svakom inovatoru, kreatoru, vlasniku tvrtke, investitoru te svima zainteresiranima za prava intelektualnog vlasništva. Sadrži vrijedne informacije o bazama podataka i alatima za prava intelektualnog vlasništva te omogućuje pronalaženje odgovarajućeg rješenja.

Osim toga, IP Monitor pruža informacije o korištenju odabranih IP baza podataka i alata kako bi se podržala kružna ekonomija i održivi razvoj. Uz IP Monitor, dostupan je pristupa+ ažuriranim informacijama od oko 600 online resursa za IP: patenti, zaštitni znakovi, industrijski dizajn, certifikati za dodatnu zaštitu, geografski pokazatelji i drugi resursi za IPR i tehnologiju, kao i informacije o pravnoj podršci vezano uz IP teme diljem svijeta.

IP Monitor web stranica dostupna je ovdje: https://ip-monitor.eu/

Kontakt:
Tamara Besednjak Valič, Faculty of Information Studies, Novo mesto (Lead Partner)
Email: tamara.valic@fis.unm.si

* Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.

IPR4SC logo