Image for Upoznajte teme naših AI4PPP edukativnih modula
Naslovnica

Upoznajte teme naših AI4PPP edukativnih modula

Od ožujka 2023. godine, partneri Erasmus+ projekta AI4PPP - timovi iz School of Applied Social Sciences u Sloveniji, University of Alcalá u Španjolskoj i Sveučilišta Algebra u Hrvatskoj zajednički razvijaju edukativne materijale. Upravo će razvoj ovih edukativnih materijala omogućiti postizanje glavnog projektnog cilja, tj. kreiranje inovativnog i internacionalno upotrebljivog edukativnog programa o umjetnoj inteligenciji za menadžere koji nisu IT eksperti kao i za one koji će tek postati menadžeri!

Budući da se edukativni materijali razvijaju za potrebe nastave sa studentima MBA programa i studenata poslovne administracije i menadžmenta, materijali će predstavljati primjenjive poslovne slučajeve koji će prikazati praktičnu primjenu umjetne inteligencije u određenim industrijama. Svrha je ovih materijala bolje razumijevanje teorijskih aspekata, izbjegavanje pretjerano tehničkog pristupa, razumijevanje umjetne inteligencije i njenog potencijala za donošenje inovacija i poboljšanja u svakodnevnom poslovnom okruženju.

Partneri kreiraju 9 edukativnih modula – svaki od modula predstavlja poslovni slučaj iz određene industrije te će biti pripremljen za provedbu tijekom 20 nastavnih sati. Teme edukativnih modula su:

  1. Budućnost dostave
  2. Upravljanje karijernim putem
  3. Mehanika i dinamika pametnog grada
  4. Iskustvo putnika
  5. Budućnost vozača u autonomnim vozilima
  6. Upravljanje lancem opskrbe u proizvodnji
  7. Budućnost usluga u ugostiteljstvu
  8. Budućnost usluga u ljudskim resursima
  9. Nabava u zdravstvu

Odabirom širokog spektra tema, osigurali smo preduvjete za postavljanje obrazovnih modula kao temelja za usvajanje sveobuhvatnog spektra znanja i vještina neophodnih za rješavanje različitih potreba i izazova u različitim industrijama (logistika, obrazovanje, upravljanje gradom, turizam, automobilska i proizvodna industrija, ugostiteljstvo, ljudski resursi i zdravstvo). Također, odabirom različitih tema, prilagodili smo module osobama na rukovodećim pozicijama iz različitih poslovnih okruženja. Svi moduli bit će vođeni primjerima iz industrije i temeljit će se na analizi potražnje provedenoj u prethodnim fazama projekta.

Edukativni moduli predstavljat će besplatne materijale spremne za upotrebu, koji će profesorima i studentima osigurati sve potrebno za uspješnu provedbu procesa poučavanja/učenja. Drugim riječima, edukativne module bit će moguće upotrijebiti za stvaranje novih ili poboljšanje postojećih studijskih programa visokog obrazovanja ili obrazovanja odraslih.

Puno hvala svim partnerima! #AI4PPP #Erasmus+ #AI #edukativnimoduli

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas