Naslovnica

Algebrin 18. rođendan u gradovima diljem Hrvatske!

rođenda 18

 

U ožujku navršavamo 18. rođendan i pripremamo brojna iznenađenja u Algebrinom centru u Osijeku, Zadru, Puli, Rijeci, Splitu i Dubrovniku! Ove subote dijelimo na ulicama tvojeg grada vrijedne vouchere s 20% popusta za upis dolje navedenih programa obrazovanja u ožujku. Otvori širom oči kako se ne bismo mimoišli. Isto tako, sljedeće subote družimo se i na Algebrinim info pultovima gdje također pripremamo iznenađenja. 11. 3. smo u Rijeci, na Korzu 24 a, 12. 3. u Puli na Trgu Portarata i na splitskoj rivi. Subotu kasnije, 19. 3. na Narodnom trgu u Zadru i Trgu Ante Starčevića u Osijeku. A za one nestrpljive, vrata našeg centra u Osijeku, Zadru, Puli, Rijeci, Splitu i Dubrovniku otvorena su svakog dana od 9 - 16:00 sati! Požuri, ne propusti svoj voucher jer nove edukacije u učionicama i online kreću uskoro!

SPLIT

Split city centre view from the quay with boats and yachts in the sunny evening in Croatia

 

PULA

A wall fragment of antique Roman amphitheater in Pula

 

RIJEKA

Rijeka, Croatia

OSIJEK

red brick church and blue sky in Osijek Croatia

 

DUBROVNIK

Dubrovnik at Blue Hour

ZADAR

Dollarphotoclub_61154871

 

ONLINE TERMINI

_on-line_besplatno-predavanje

 

 

 

[/fusion_text]

Zašto je Algebra siguran izbor za vašu budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćete naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo vam tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti vas metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da vaša budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.