test

Algebra i Zadovoljna akademija vas pozivaju na besplatnu edukaciju o internet marketingu

Pokrenite digitalnu transformaciju svog poslovanja i steknite znanje i vještine potrebne za proširenje poslovanja ili napredovanje u karijeri na besplatnoj radionici internet marketinga, Digitalnoj garaži.

Digitalna garaža je Googleova inicijativa koja se provodi u partnerskoj suradnji s Algebrom, cilj joj je omogućiti pristup besplatnoj edukaciji o digitalnim alatima za pokretanje i razvoj online poslovanja, a vode ju stručnjaci u edukaciji o digitalnim vještinama.

Što će te naučiti na besplatnoj radionici Digitalna garaža?

Uvod u digitalni marketing

Saznat ćete koje su osnovne razlike između tradicionalnog i digitalnog marketinga te koje su bitne prednosti digitalnog marketinga.

Web stranica kao temelj digitalnog marketinga

Naučit ćete kako definirati ciljeve web stranica i zašto je to bitno te koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva. Kroz primjere iz prakse objasnit ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje ciljeva.

Korisnici web stranice i ciljna skupina

Pokazat ćemo vam tko su korisnici vaših web stranica i zašto vam je to važno. Na primjeru besplatnog Google alata prikazat ćemo vam jednostavan način definiranja i segmentacije ciljne skupine. Nadalje, naučit ćete što znači personalizirana web stranica te kako izraditi Personu.

Uvod u SEO – optimizacija web stranica

Naučit ćete što je to SEO (optimizacija web stranica) te kako već od sutra možete početi primjenjivati naučene tehnike.

Google My Business

Saznat ćete što je Google My Business, besplatan i jednostavan alat koji tvrtkama i organizacijama omogućuje upravljanje online prisutnošću na Googleu, uključujući Pretraživanje i Karte. 

Uvod u Google AdWords oglašavanje

Saznat ćete kako se kvalitetno oglašavati na internetu pomoću Google AdWords programa uz najveći povrat investicije te kako odabrati najbolju strategiju.

Uvod u Google Analytics

Reći ćemo vam što sve možemo mjeriti pomoću Google Analyticsa i kako dobivene rezultate iskoristiti za optimizaciju kampanja.

Digitalna garaža se provodi u online formatu, 19. i 20. studenog, od 18:00 do 21:00 sat, te u učioničkom formatu u dva termina, 27. studenog od 16:00 i od 19:15 sati u Algebra LAB-u, Ilica 242. Prijave su otvorene, a broj mjesta ograničen, stoga – požurite!

Algebra dovodi MIT u Hrvatsku

Vodeće tehnološko sveučilište na svijetu, američki Massachusetts Institute of Technology (MIT), na proljeće 2020. u Zagrebu će održavati svoj iznimno cijenjeni program školovanja za upravljanje inovacijama i poduzetništvo – MIT Innovation & Entrepreneurship Bootcamp

Zagreb, 20. studenog 2019.Algebra, najveća privatna obrazovna institucija u Hrvatskoj, u suradnji s Massachusetts Institute of Technology (MIT) i hrvatskim partnerima, u svibnju 2020. godine u Zagrebu organizira prvi MIT Innovation & Entrepreneurship Bootcamp u Europi. Riječ je o intenzivnom programu o inovativnosti i poduzetništvu u sklopu kojeg će polaznici koji prođu strogi selekcijski postupak u tjedan dana imati priliku odslušati program jednog obrazovnog semestra te učiti od uglednih MIT-evih mentora, nastavnika i alumnija. Do danas je ovaj program završilo 1.200 pojedinaca, koji su pokrenuli više od 100 kompanija i za njih prikupili investicije od 70 milijuna dolara.

Dovođenje MIT-a u Hrvatsku samo je jedan u nizu koraka koje Algebra poduzima u svrhu podizanja globalne relevantnosti našeg visokog obrazovanja, ali i promocije hrvatskog gospodarstva na globalnoj sceni. MIT Bootcamp okupit će poduzetne i inovativne ljude iz cijelog svijeta, koji će u šest dana intenzivno raditi na razvoju kritičnih vještina poduzetništva, kao što su upravljanje inovacijama i idejama, timski rad, vođenje ljudi, izgradnja skalabilne i globalno konkurentne tvrtke, upravljanje proizvodom po mjeri budućih tržišta, postavljanje ciljeva i davanje povratnih informacija“, poručio je Hrvoje Balen, član uprave Algebre.

Ovakve oblike edukacije MIT je nekad održavao samo na svom američkom kampusu u Bostonu, USA. Međutim, prije tri godine donesena je odluka da se MIT približi polaznicima i studentima i na drugim kontinentima. Tako su do sada  inovacijski i poduzetnički kampovi održavani u Japanu, Australiji i Brazilu, dok je Hrvatska odabrana kao lokacija za Europu. Jedan od razloga odabira je i rast hrvatskog digitalnog sektora te porast broja inovativnih kompanija koje ostvaruju značajan izvoz na globalna tržišta, zbog čega Hrvatska ima priliku postati nova destinacija za pokretanje inovativnih kompanija.

Prijave za sudjelovanje na bootcampu su otvorene do 15. veljače 2020., a svi koji žele iskoristiti ovu jedinstvenu priliku i u Zagrebu učiti po modelima jednog od najbolje rangiranih svjetskih sveučilišta morat će proći tri zahtjevna kvalifikacijska kruga.

Više informacija dostupno je na poveznici: https://bootcamp.mit.edu/croatia2020/

Algebra d.o.o. – EY Poduzetnik godine 2020

field_5a2f99f71aa08

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font