Image for 2xSihta te Dino Blunt i Swana na Algebrinoj brucošijadi!
Naslovnica

2xSihta te Dino Blunt i Swana na Algebrinoj brucošijadi!

Studiranje bez muzike, nema šanse! Prije nego pošteno zagrijete stolice, najprije se pošteno opustite. Obilježite s nama početak akademske godine 2023./2024. uz dobar party i druženje!

Pridružite nam se na Algebrinoj brucošijadi gdje će vas zabavljati 2xSihta te Dino Blunt i Swana.

Spremni za rad, Vruća kmica, Bez cilja, Frula Mira, Nina, Beef … hitovi će se redati jedan za drugim, a ako vam i to nije dosta ostajemo do kraja večeri uz Resident DJ Filipa. 

Ostavite slobodan petak 3. 11. 2023. i vidimo se u klubu Sax!Palmotićeva 22/2 od 21.00 sat.

Ovogodišnji izvođači prodaju ulaznice čim se blagajne otvore, stoga požurite po svoju! Ovo je Algebrina brucošijada, stoga je i karta za naše brucoše dostupna po promotivnoj cijeni, a kod se nalazi na Infoeduci.

Za ostale smo tek neznatno skuplji… stoga ako niste Algebrin brucoš ili brucošica, niti student/ica to vas ne priječi da se pridružite najboljem partyju u gradu.

Požurite po svoju kartu ovdje

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.