Image for Besplatno obrazovanje za računalnog operatera
Naslovnica

Besplatno obrazovanje za računalnog operatera

Zahvaljujući jedinstvenom projektu koji provodi Algebra, više od 100 ljudi ovih dana ima priliku obrazovati se besplatno u sklopu Algebrine online edukacije za računalnog operatera

Krajem lipnja nastavljamo s provedbom projekta “IT obrazovanje za sigurnije sutra”. Projekt u cijelosti financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda s ciljem poboljšanja zapošljivosti, odnosno konkurentnosti na tržištu rada kako onima koji traže bolje mogućnosti u razvoju karijere, tako i onima koji traže zaposlenje.

Riječ  je o jedinstvenoj prilici besplatnog stjecanja dodatnih digitalnih vještina i relevantnih industrijskih certifikata s područja računarstva i informatike, a kojom se pojedincima otvaraju mogućnosti zapošljavanja na atraktivnim radnim mjestima u Hrvatskoj ili šire.

Projekt “IT obrazovanje za sigurnije sutra” traje sve do siječnja 2021. i omogućio je zainteresiranim potpuno besplatno pohađanje jednosemestralnih programa obrazovanja za digitalna zanimanja. U sklopu projekta, moglo se aplicirati za WEB dizajn, održavanje računalnih mreža i administraciju poslužitelja, programiranje Internet aplikacija u programskom jeziku C#, kao i programa stjecanja osnovnih uredskih računalnih vještina – računalni operater i ECDL specijalist.

Od navedenih programa, ostalo je još mjesta na pet dodatnih grupa online edukacije za Računalnog operatera koje kreću 23. lipnja 2020.

Pojedinci koji se prijave i budu odabrani za pohađanje online programa obrazovanja za Računalne operatere morat će osigurati svoje računalo i internetsku vezu te će predavanja pratiti u virtualnim učionicama kojima se pristupa putem besplatnih internetskih preglednika kakvi su Chrome, Firefox ili Internet Explorer. Uz nastavu, svi polaznici će dobiti i vrhunske priručnike u tiskanom formatu te će cijelo vrijeme provedbe programa moći telefonski ili kroz sustave za komunikaciju, dobiti podršku Algebrinih mentora.

Pozivamo sve koji imaju temeljno znanje korištenja računala, žele svoje vještine podići na višu razinu i steći međunarodne ECDL certifikate, a udovoljavaju uvjetima za besplatno pohađanje ovog obrazovnog programa, da se što ranije prijave ispunjavanjem prijavnice na sljedećoj stranici: https://www.algebra.hr/o-algebri/nasi-projekti/obrazovanje-za-sigurnije-sutra/.

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.