Image for Pohađajte besplatne programe obrazovanja za nezaposlene!
Naslovnica

Pohađajte besplatne programe obrazovanja za nezaposlene!

Iskoristite priliku i steknite svoje prve digitalne vještine ili naprednija IT znanja na besplatnim edukacijama koje organiziramo u Sisku, Vukovaru i rijeci, te u online formatu.

Pozivamo vas da se prijavite ako ste:
* nezaposleni više od 12 mjeseci, stariji od 34 godine, s najviše završenom srednjom školom
* zaposleni ili nezaposleni između 15 i 34 godine i imate završenu najviše osnovnu školu
* zaposleni ili nezaposleni imate završenu jednogodišnju ili dvogodišnju srednju školu, bez obzira na godine starosti

Svi navedeni programi su verificirani, što znači da po završetku dobivate uvjerenje s pravom upisa novog zanimanja u e-radnu knjižicu. Uz to, završetkom svih programa obrazovanja (osim Web dizajnera) možete steći međunarodno priznate certifikate. Edukacije će se održavati u Sisku, Vukovaru, Rijeci i u online modelu tijekom 2018., 2019. i 2020. godine. Edukacije u učionicama namijenjene su osobama iz Sisačko-moslavačke, Vukovarsko-srijemske i Primorsko-goranske županije, a ako živite izvan navedenih gradova, nadoknadit ćemo vam putne troškove. Online edukacije namijenjene su zainteresiranim polaznicima iz cijele Hrvatske. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, a cilj mu je povećanje zastupljenosti odraslih u obrazovanju izvan inicijalnog obrazovanja.

Program obrazovanja za Web dizajnera možete upisati u Sisku i Vukovaru. U online formatu možete slušati nastavu programa obrazovanja za Web dizajnera, Sistemskog i mrežnog administratora - specijalista i Računalnog programera Internet aplikacija – C# i ASP.NET.Sve grupe počinju s predavanjima 5. studenog. S obzirom na veliki interes, pozivamo vas da požurite s prijavom.

 

 

 

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.