Image for Algebra donirala računala Kuturno-informativnom centru Lovinac
Naslovnica

Algebra donirala računala Kuturno-informativnom centru Lovinac

Kulturno-informativni centar Lovinac prošli je tjedan primio 13 računala koje je centru donirala Algebra. Ovaj centar na području Lovinca posljednje dvije godine provodi robotičke i informatičke radionice pod nazivom „Lovinački robotići“ čime djeci s područja Lovinca, koja su zbog geografske lokacije inače često zakinuta u ponudi izvanškolskih aktivnosti, pruža priliku da savladaju osnove robotike i logički način razmišljanja koji je vezan uz programiranje. Donaciju Kulturno-informativnom centru Lovinac uručio je Hrvoje Balen, član uprave Algebre.

„Donaciju su zaslužili naši lovinački robotići osvojivši drugo mjesto na Croatian Makers državnom natjecanju. Robotići su takav uspjeh postigli na skromnim starim računalima, na kojima se više i ne može raditi, stoga su više nego zasluženo dobili računala na kojima će lakše i dalje nizati svoje uspjehe. Zahvaljujemo se od srca Algebri na ovoj donaciji koja će nam omogućiti da veći broj djece pohađa robotiku. U školskoj godini 2018./2019. zbog uvjeta smo bili ograničeni na šest učenika“, izjavila je ravnateljica KIC-a Lovinac, Ana Miletić.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font