Image for Algebra je u potresu dobila udarac, ali ništa veliko. Jači smo od svega jer tu smo zbog vas!
Naslovnica

Algebra je u potresu dobila udarac, ali ništa veliko. Jači smo od svega jer tu smo zbog vas!

Dragi svi, danas ujutro potres je pogodio Zagreb i nanio priličnu štetu. Naše su misli sad uz vas, uz naše zaposlenike, studente, polaznike i prijatelje. I uz sve vaše obitelji. Budite hrabri, solidarni i čuvajte i sebe i sve oko sebe.
Algebra je u ovom potresu dobila koji udarac, ali ništa veliko. Nastavljamo s radom u ponedjeljak u online učionicama, jači od svega jer tu smo zbog vas! Idemo naprijed zajedno. #učidoma #ostanidoma

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font