Image for Algebra klub
Naslovnica

Algebra klub

Ažuriranjem privola omogućeno vam je definiranje kanala komunikacije kojima želite primati informacije o novostima i temama koje vas zanimaju. Davanjem privole postajete član Algebra kluba što vam omogućuje da među prvima primate obavijesti o novitetima unutar Algebra grupe te ostvarite besplatan pristupat određenim edukacijskim sadržajima.

Davanjem privole i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u ovaj prijavni obrazac pristajete na obradu vaših osobnih podataka u svrhu marketinške komunikacije. Opširnije o davanju privole i načinu upravljanja Vašim osobnim podacima možete pročitati ovdje.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font