Image for Algebra sudjelovala na 7. LLPA summitu
Naslovnica

Algebra sudjelovala na 7. LLPA summitu

Algebra je i ove godine sudjelovala na LLPA summitu, održanom od 9. do 12. listopada u slovenskoj Postojni. Na sedmom po redu godišnjem LLPA okupljanju raspravljalo se o novim načinima isporuke edukacije, hibridnim modelima i blended learningu, a prikazana su i iskustva u provedbi VR treninga. Uz to, najavljeno je da će se u 2020. godini povećati broj članova odnosno broj zemalja u kojima funkcioniraju LLPA članovi kroz svoje poslovnice sa 32 na preko 50.


Na skupu sudjelovali predstavnici 29 od ukupno 32 vodeća edukacijska centra koji su članovi udruženja, a velik interes za skup su iskazali i dobavljači tehnologije, certifikacije i nastavnih materijala, što su i potvrdili svojim sudjelovanjem u ulozi sponzora.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font