Image for Algebra u pohodu na obranu naslova na Student Esports Tournamentu!
Naslovnica

Algebra u pohodu na obranu naslova na Student Esports Tournamentu!

Popularno studentsko natjecanje u igranju video igara ušlo je u svoju jubilarnu petu sezonu. Novi fakulteti, nova rivalstva i preko 350 studenata u borbi za titulu najboljeg studentskog esport tima.

Početak svake akademske godine ujedno označava i početak aktivne pripreme studenata za novu sezonu nadolazećih esport natjecanja. Jedno od njih je i studentsko natjecanje Student Esports Tournament poznatije kao SET. Peta sezona SET-a donosi promjene u strukturi samog natjecanja. SET je prestao biti pentatlon, a fakulteti od sada prijavljuju zasebne timove za četiri poznate video igre, a to su Rocket League, Valorant, CS2 i League of Legends.

Natjecanje počinje kvalifikacijskim dijelom 13. studenog, koje se ne streama, dok playoffs počinje u siječnju 2024.

Studenti Algrebe brane naslov osvojen u 4. sezoni ovog natjecanja, a boje Algebre brane:

Rocket League tim: Marko Rovis, Mislav Vukušić, Zdenko Rajič te Ian Čop

CS2 tim: Matej Galić, Sven Maračić, Domen Valenta, Viktor Boris, Sebastian Makarović, Amor Kajmaković te Matko Plećaš

Valorant tim: Noa Mihael Škrnjug, Boris Bernik, Marko Vukušić, Ian Čop, Josip Kipa te Sven Maračić

League of Legends tim: Nikola Stanić, Patricia Roginić, Karlo Petrić, Rene Pavković, Tina Andrić te Niko Pauković.

Titula pobjednika kao i svake sezone, pripast će timu koji osvoji najveći broj bodova u svim igrama, a uz prestižnu titulu najboljih, studenti će uživati i u nagradama brojnih partnera i prijatelja natjecanja kao što su ProGame, Fini-Mini Noodles, McDonald’s, Fury Studios, Span, Philips OneBlade, Links i Hisense.

"Naš Student Esports Tournament je u jubilarnoj petoj sezoni narastao s 100 natjecatelja na 350, te donosi puno novih stvari. Ove sezone otvaramo vrata i studentima koji žele sudjelovati u prijenosu turnira i to u obliku community streaminga. Studenti će moći komentirati kvalifikacijski dio turnira i očekujem da će inicijative poput te samo dodatno osnažiti studentski esport u Hrvatskoj te dignuti razinu svijesti među studentskom populacijom. Osim toga pripremamo još neke novitete, ali će za sad ostati iznenađenja“ – izjavio je Vladimir Šimović, Strategic Partnership Manager agencije Good Game.

Osim toga, SET predstavlja i nacionalne kvalifikacije za tri prestižna studentska europska natjecanja - UEMasters, Unirocketeers i Faceit Collegiate. Dakle, oni najbolji u League of Legends, Rocket League i CS2 disciplini dobit će priliku natjecati s ponajboljim europskim studentskim timovima.

Za sve aktualne informacije posjetite službenu stranicu natjecanja, ali i zapratite društvene profile Student Esports Tournamenta i ostanite up-to-date s napetom akcijom na virtualnim terenima!

Link trailera pete sezone:

https://youtu.be/aj7Gklk8GzM?si=-h4DReHuYaHSccZR

Linkovi društvenih mreža SET-a:

Instagram - https://www.instagram.com/studentesportstournament/

Facebook - https://www.facebook.com/studentesportstournament

YouTube - https://www.youtube.com/c/StudentEsportsTournament

Twitch - https://www.twitch.tv/studentesportstournament

Web stranica - https://studentesportstournament.com/

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.